Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

QR kód alapú étel, ital, szolgáltatás igénybevétel!

2024. március 06-09. került megrendezésre a XXIX. Debreceni Kardiológiai Napok.

A rendezvénynek a Debreceni Egyetem adott helyszínt. Ezen a Konferencián kaptunk arra lehetőséget, hogy éles környezetben mutathassuk be vállalatunk  legújabb, felhő alapú szolgáltatását.

Egy olyan innovációval jelentünk meg a rendezvényen, amely egyedi igényű alkalmazás fejlesztéssel adott megoldást, a konferencián résztvevők számára biztosított – addig papír alapú – ital és étel jegyek digitalizációja kapcsán.

QR kód alapú erőforrás foglalás a badge-en

A szolgáltatásunk biztosította, hogy minden konferencia, rendezvény látogató egyedi, általunk generált QR kóddal rendelkezett. A QR kód, nyomtatott etiketten felkerült a látogató nyakba akasztójára. A QR kóddal tudta a felhasználó a hozzárendelt étel, ital, szolgáltatás fogyasztását igénybe venni, az általa megvásárolt mennyiségben. Nem volt szükséges semmilyen alkalmazást letöltenie. A hosztesz hölgyek a saját telefonjukon futó webapp-ban ellenőrizték azt, hogy az adott felhasználóhoz rendelt bármilyen mennyiségű erőforrásra (kávéfogyasztás, ebéd, vacsora, gála, rendezvény stb.) jogosult-e az adott felhasználó, aki felmutatta a saját, egyedi QR kódját. Ha volt a részére megvásárolt, kiosztott, adott mennyiségű erőforrás, akkor felmutatáskor egy darabbal csökkenthető volt a darabszám. A Konferencia minden napja és bármilyen erőforrás és/vagy helyszíne külön kezelhető volt, illetve bármilyen változáskezelésre felkészítettük a rendszerünket (QR kód előre kiosztása és nyomtatása, badge elvesztése, helyszíni regisztráció, bármilyen okból új QR kód kiosztása és nyomtatása). Nullára futott darabszám esetében az adott erőforrás fogyasztása nem volt elérhető, azonban helyszíni vásárlásra is lehetősége volt a felhasználóknak.

Előnyök

Követhetővé és tervezhető vált a fogyasztás. A jövőbeli hasonló létszámra ugyancsak költség optimalizálva lehet felkészülni, Excel alapú riport alapján.
A felhasználóknak nem kellett semmilyen papír alapú jogosultsággal bajlódni. A QR kód leolvasása és a fogyasztás regisztrációja azonnali volt. A rendszer olyan újdonságot, egyszerűséget és hatékonyságot adott mind a szervezők, mind a résztvevők részére, amely jelentősen tudta növelni a komfort érzetet.

Igény szerint komplett megoldást szállítunk

Képesek vagyunk arra, hogy teljes Konferenciát és Rendezvényeket szervezzünk meg digitálisan. A valós idejű, online Konferencia rendszerben azonnal látható, hogy melyik napon melyik előadás és hol zajlik, szekciókra bontva. Mutatjuk, hogy az adott konferencián, rendezvényen éppen melyik program fut. Azonnal értesítjük, ha program változás vagy csúszás történik.
A rendezvény utolsó napján kiküldjük a jegyzeteket a regisztrált email címre, amennyiben vannak. Az éppen zajló előadás során digitálisan tud a konferencián, rendezvényen tartózkodó felhasználó kérdést intézni az előadóhoz, amely – moderátori jóváhagyást követően – megválaszolásra kerülhet.

További információk: https://kvikest.com/

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: