Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 01 September, 2023

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors



Az ATN Kft. partnerei

Nem tudunk hinni a magányos hősöknek. Az erő a jól szervezett csapatjátékban rejtezik.

Vannak partner oldalaink és vannak partnereink. Hiszünk abban, hogy a rövid távú, kiugró haszonnal kecsegtető üzleti érdekek elé helyezett politikus közép és hosszú távú célok gyümölcsözőbbek.

Hiszünk abban, és folyamatosan tapasztaljuk, hogy létezik üzleti szinergia.

Tudjuk, hogy aki mindenhez ért, az semmiben nem tud maradandót alkotni. Mi nem akarunk mindenhez érteni, mi használni akarjuk a professzionális kapcsolatrendszerünket ahhoz, hogy megtaláljuk Önnek azokat, akik minőséget és értéket tudnak teremteni, amikor mi koordináljuk a feladatokat.

Társaságunk legfontosabb partner oldalai

 • A Digitális Tartalom Keretrendszer

  A DIGITÁLIS TARTALOM KERETRENDSZER

  A Beconz háttérrendszer egy olyan felhő alapú platform, amelyen digitális tartalom hozható létre és publikálható mobiltelefonokra. A Beconz előtétrendszer egy nemzetközi és egyúttal hazai piacra szánt ingyenes app, amely Android és iOS alapú mobil rendszerekre érhető el. Partnereink digitális kedvezményeket, infópaneleket vagy reklámokat képesek közzétenni közvetlenül a Vásárlók, Látogatók mobiltelefonjára, azok tartózkodási helyétől függetlenül, vagy geolokációs sugárban tartózkodás alapján vagy (i)Beacon alapú technológia révén, vásárlás közben, magában az üzletben, kiállító teremben. A termék, a szolgáltatás, vagy akár a műtárgy megszólítja a Vásárlókat, Látogatókat!

  A MARKETING SVÁJCI BICSKÁJA

  Amit a Beconz szolgáltatás a világon egyedülálló módon képvisel, az a digitális tartalomhoz való hozzáférés számos lehetősége, illetve az ezek köré szervezett professzionális szolgáltatások teljes köre. Digitális tartalmat hely alapon és helyfüggetlenül lehetséges közzétenni, akár beltérben, akár kültérben. A tartalmak egyediek is lehetnek, a technológia biztosítja azt, hogy a Vásárlók, Látogatók ott és akkor kapják meg a mobiltelefonjukra a reklámokat, kedvezményeket vagy információs paneleket, amikor azzal a legtöbbet nyerhetnek, azaz vásárlás vagy kulturális intézményben való időtöltés közben.

  HPE ARUBA MERIDIAN TÁMOGATÁS

  A szolgáltatásunk része a HPE ARUBA Meridian rendszerének integrálhatósága. Ez az Épületen Belüli Navigáció felület biztosítja azt, hogy a Vásárlók, Látogatók tudják pontosan, hogy hol vannak, lássák a boltokat és az általuk kijelölt boltba navigálhassanak. Akár szinteken keresztül. A rendszer kezeli a lifteket, emeleteket is. Ugyancsak lehetőség van arra, hogy a Vásárlók láthassák a boltok egyedi kínálatait, és ezek alapján dönthessék el, hogy melyikeket keresik fel vásárlás céljából.

  GPS ALAPÚ GEOLOKÁCIÓS SZOLGÁLTATÁS

  Meghatározott GPS koordinátákra digitális kedvezményeket, infópaneleket és reklámokat tehet közzé. A Vásárlók, Látogatók, Túrázók utazás, sétálás, autóvezetés közben kaphatnak a városokban, tereken, utcákon, de akár a folyóparton is kedvezményeket, infópaneleket és reklámokat.

  ESZKÖZÜNK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA

  A rendszer nagyban hozzájárul a Vásárlók komfort érzéséhez, emeli a vásárlás tudatosságát, így erősíti az elköteleződést azzal, hogy a Vásárlók hatékonyabban, és élvezetesebben vásárolhatnak. A szolgáltatásunk széles eszköztárat és olyan nagyszerű tulajdonságokat tartalmaz, mint a vevői elégedettség mérés, és a pontgyűjtés.

  Beconz weboldala

 • Vállalati mobilitás, mobil eszközök biztonságos és hatékony használata

  Olyan piacvezető Felhő, Hálózat és Virtualizációs technológiák, amelyek megváltoztatják azt, ahogyan az emberek, vállalatok és az IT dolgozik és együttműködik az üzleti sikeresség jegyében.

  http://www.citrix.hu/

 • 4K Légi Fényképezés

error: