Azonnali telefon kapcsolat (8-20 óráig): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@atn.hu | Weboldal utolsó módosítása: 2020.01.15., szerda
Az ATN Kft. partnerei

Nem tudunk hinni a magányos hősöknek. Mindig elbuknak. Az erő a jól szervezett csapatjátékban rejtezik.

Vannak partner oldalaink és vannak partnereink. Hiszünk abban, hogy a rövid távú, kiugró haszonnal kecsegtető üzleti érdekek elé helyezett politikus közép és hosszú távú célok gyümölcsözőbbek.

Hiszünk abban, és folyamatosan tapasztaljuk, hogy létezik üzleti szinergia.

Tudjuk, hogy aki mindenhez ért, az semmiben nem tud maradandót alkotni. Mi nem akarunk mindenhez érteni, mi használni akarjuk a professzionális kapcsolatrendszerünket ahhoz, hogy megtaláljuk Önnek azokat, akik minőséget és értéket tudnak teremteni, amikor mi koordináljuk a feladatokat.

Társaságunk legfontosabb partner oldalai

 • A Digitális Kedvezmény és Reklám App iOS és Android telefonokra

  A Beconz egy nemzetközi és egyúttal hazai piacra szánt mobiltelefonon futó, ingyenes alkalmazás, amely Android és iOS operációs rendszerre érhető el, akár testreszabott, dedikált adatbázissal. Az ingyenes alkalmazást egy általunk fejlesztett speciális, böngészőn keresztül elérhető adminisztrátori portálon lehetséges feltölteni tartalommal. Az adatok a Felhőben találhatóak meg.

  Beconz weboldala

 • Vállalati mobilitás, mobil eszközök biztonságos és hatékony használata

  Olyan piacvezető Felhő, Hálózat és Virtualizációs technológiák, amelyek megváltoztatják azt, ahogyan az emberek, vállalatok és az IT dolgozik és együttműködik az üzleti sikeresség jegyében.

  http://www.citrix.hu/

 • 4K Légi Fényképezés

error: