Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

A Digitális Kupon Alkalmazás

A Digitális Kupon és a Reklám Alkalmazás

2013-ban az ATN Global IT kreatív csapata egy új fejlesztés körvonalait vázolta fel. Eredeti célkitűzésünk szerint a papír alapon kiadott vásárlói kuponokat és reklámokat kívántuk egy egyszerűen menedzselhető adminisztrációs felületen előállított tartalom és az azt megjeleníteni képes, mobiltelefonon futó kliens alkalmazás segítségével, digitális platformra ültetni. A kibontakozó projekt kódneve a Beconz szó lett, amelyet végül annyira találónak tartottunk, hogy megtartottuk. A projekt feladat területei azonban drámain tágultak.

A Beconz keretrendszer és annak moduljainak megvalósítása hosszú folyamatnak bizonyult, mindazonáltal a fejlesztés egy jelentős szakasza lezárult. Az Android mobil app és az adminisztrációs portál felület készen áll a tesztelésre, jó néhány pilot projekt elindult, nemzetközi szinten is. Az iOS alkalmazás fejlesztése megkezdődött.

Mi az a Beconz?

A Beconz egy üzleti filozófia, az ATN Global IT által biztosított szolgáltatás márkaneve és a digitális technológia ötvözete. Maga a Beconz szó az angol “Légy tudatos fogyasztó / Be a conscious customer” mottó és a “(i)Beacon” bluetooth-alapú, alacsony energiafogyasztású, mikro-helymeghatározó technológia szójátéka.

A Beconz egy nemzetközi és egyúttal hazai piacra szánt mobiltelefonon futó, ingyenes alkalmazás, amely jelenleg Android operációs rendszerre érhető el. A Beconz alkalmazás hamarosan megjelenik az iOS operációs rendszerű mobiltelefonokra is.

A Beconz szolgáltatásunk használatára szerződtetett nagy és kiskereskedő Eladó partnereink és azok cégei és üzletei képesek közzétenni digitális kuponokat és/vagy digitális hirdetéseket, reklámokat közvetlenül a Vásárlók mobiltelefonjára, akár interneten keresztül, akár (i)Beacon bluetooth alapú, alacsony energiafogyasztású, mikro-helymeghatározási technológia révén, vásárlás közben, magában az üzletben. Ezzel, többek között megvalósul a papír alapú kuponok és reklámok kiváltása.

A Beconz összeköti világszinten a Vásárlókat az Eladókkal

A Vásárlók kedvezményes árakat kívánnak igénybe venni széles körű, specifikus termékek és szolgáltatások iránt, amelyeket most a legmodernebb, magas szintű digitális információ és hirdetési eszköz kínál, ingyenesen. A Vásárlók nagyon jól tájékozottak és egyre tudatosabbak. Több pénzre, több tapasztalatra, több kényelemre, több biztonságra, több időre van szükségük és végül, de nem utolsósorban egészséges életet akarnak. Az Eladók ugyanolyan előnyöket akarnak. Mindeközben úgy kell az Eladók és a Vásárlók hasonló igényeit kielégíteni, hogy mindkét fél úgy érezze, pontosan azt kapta, amivel maradéktalanul elégedett. Az ATN Beconz szolgáltatása erre a küldetésre vállalkozik.

A Beconz lehetővé teszi mind az Vásárlók, mind az Eladók számára, hogy a vásárlás során kielégítsék a hasznukra vonatkozó igényeiket, miközben mindehhez biztosítjuk számukra a legújabb, legmodernebb és rendkívül egyszerűen használható technológiát.

A Beconz rendszer használatával az Eladók képesek a digitális kupon és digitális hirdetési rendszer igazi erejét megtapasztalni, és elkezdhetik élvezni a mind több nemzetközi Vásárlót, több megrendelést és ismétlődő értékesítést. A Beconz megoldásunk páratlan alkalmazkodóképességén és flexibilitásán túl a legmegdöbbentőbb dolog, amit az Eladók felfedeznek, hogy milyen gyors, egyszerű és megfizethető.

Hogyan működik?

Az ATN Global IT saját Beconz márkanév alatt futó szolgáltatása első osztályú digitális kupon és digitális reklám létrehozást, közzétételt és felhasználást kínál, igazi digitális kupon és reklám térben. A digitális kuponokat és a digitális hirdetéseket a Beconz szolgáltatásunkat igénybe vevő Eladók töltik fel, akik kedvezményes termékeiket és/vagy szolgáltatásaikat kívánják a Vásárlóknak közzétenni, akik ezeket a tartalmakat ingyenesen érik el a Beconz kliensben, saját mobiltelefonos alkalmazásukban. A Beconz szolgáltatás nem támogatja a digitalizált vagy szkennelt, papíralapú kuponokat vagy hirdetéseket, sem most, és sem a jövőben.

A Beconz egy tiszta digitális platform, amelynek böngészőben futó adminisztrációs portál felületén a szerződött Eladók digitális kuponokat vagy reklámokat hozhatnak létre, szerkeszthetnek és tehetnek közzé a Vásárlók számára. A Vásárlók ezeket a digitális kuponokat a Beconz alkalmazásban kezelhetik, a beállított preferencia (elő-szűrés) és filter (utó-szűrés) segítségével.

A Beconz mobil kliens alkalmazás natív módon fut a mobiltelefonokon, egyértelműen kiemeljük, hogy az alkalmazás online, élő kliens-kiszolgálói kommunikációt használ, nem beágyazott weboldalt. Ezért összehasonlíthatatlanul gyorsabb és válaszképesebb, mint azok az alkalmazások, amelyek egy böngészőben futó weboldalt jelenítenek meg.

Társaságunk egy hihetetlenül nagy teljesítményű, drámaian testreszabható digitális kupon és hirdetési alkalmazást fejlesztett ki és dobott piacra, amely képes a kis- és nagykereskedelmi Eladók igényeinek kiszolgálására is, olyan forradalmi újításokkal, mint az (i)Beacon kezelés. A nemzetközi piactéren is helyt álló Beconz rendszer teljesen képes kiváltani a drágán és nehezen kezelhető papír alapú kuponokat és reklámokat.

Képzelje el, hogy a Vásárlók egy üzletben vannak. Vásárlás közben értesülhetnek az aktuálisan kedvezményes áron beszerezhető termékekről és szolgáltatásokról, illetve digitális reklámok is eljuthatnak a mobiltelefonjukra. Az (i)Beacon hardver képes arra, hogy az áruk köré vagy mögé elhelyezve, közvetlenül szólítsa meg a Vásárlókat,  lássa el őket információval, tegyen közzé reklámokat vagy adjon a részükre digitális kupon formájában vásárlási engedményeket, vagy akár ezeket egyszerre biztosítsa, a Beconz mobiltelefon alkalmazás használatával.

Az (i)Beacon és a Beacon kifejezést gyakran felcserélhető módon használják. Az (i)Beacon az Apple technológiai szabványának a neve, amely lehetővé teszi a mobilalkalmazások (iOS és Android készülékeken futó) számára, hogy jeleket foghassanak a fizikai világban lévő jeladóktól, és ennek megfelelően reagáljanak. Az (i)Beacon technológia lényegében lehetővé teszi a mobilalkalmazások számára, hogy megértsék pozíciójukat mikro-helyi szinten, és hipertextualitást biztosítsanak a felhasználók számára a helyszín alapján. Az alapul szolgáló kommunikációs technológia a Bluetooth Low Energy. Az (i)Beacon-ök könnyen elhelyezhetőek kültéri vagy beltéri helyeken, például a közlekedési megállóhelyeken, vagy egy bevásárlóközpont üzletének ablakában. A kuponokat QR-kódokkal lehet azonosítani. A jövő most történik!

Nemcsak a vásárláskor, hanem otthon vagy út közben is érkezhetnek olyan digitális kuponok, amelyeket a termékek és szolgáltatások preferenciális beállításai segítségével szűrve kaphatnak meg a Vásárlók. A Vásárlónak csak mobiltelefonra és internet kapcsolatra van szüksége. Az Eladónak csak egy internetre kötött számítógépre vagy notebookra van szüksége, amely képes egy alap böngészőt futtatni.

A pénztárnál, a beváltáskor a Vásárló csak felmutatja a Beconz alkalmazásban futó digitális kupon beváltási moduljában lévő vonal vagy QR kódot a mobiltelefon kijelzőjén, és máris a kedvezményes áron juthat hozzá a termékhez, szolgáltatáshoz. Ehhez az Eladónak a saját ERP rendszerébe fel kell vinnie az akciós termékhez/szolgáltatáshoz tartozó cikkszámot, megnevezést, QR vagy vonalkódot, illetve természetesen magát az árat. Pontosan ugyanezeket az adatokat, változatlan tartalommal a Beconz adminisztrációs portálon is meg kell adni. Kizárólag a két rendszerben ugyanazzal a tartalommal megadott QR vagy vonalkód köti össze az ERP és a Beconz rendszert.

Azoknak a kisebb cégméretű Eladóknak, akik nem használnak ERP rendszert és nem is rendelkeznek vonalkód leolvasó berendezéssel, azonban adminisztrációs okok miatt ragaszkodnak egy formális beváltási folyamathoz, a PIN kódos beváltást biztosítja a rendszer. A PIN kód a véletlen kupon beváltás ellen is alkalmazható. Beváltáskor az Eladónak lehetősége van arra, hogy a digitális kupont csak abban az esetben válthassa be a Vásárló, ha az Eladó az általa ismert 4 jegyű PIN kódot beüti a Vásárló telefonján. A megfelelő PIN kód érvényesítéséig a beváltási modul nem indul el. A digitális kuponhoz tartozó PIN kód attribútum megadása nem kötelező.

Digitális kuponok és reklámok közzététele bárhonnan és bármikor

A Beconz piaci egyedisége nem csak abban rejlik, hogy távolról digitális kuponokat vagy digitális reklámokat tehet közzé az Eladó a digitális kupon térben. A Beconz sokkal több!

A Beconz helyszínen alapuló digitális kuponokat vagy reklámokat is elérhetővé tesz vásárláskor. Az (i)Beacon bluetooth alapú, alacsony energiafelhasználású, mikro-helymeghatározási technológia biztosítja, hogy a Vásárló a digitális kuponokat vagy reklámokat a megfelelő időben kapja meg, közvetlenül a boltban, ahol a szolgáltatásunk révén a legnagyobb haszon érhető el számukra. A Beconz támogatja a Sensoro beacon gyártót, de hamarosan bővíteni kívánjuk a gyártói választékot.

Természetesen a rendszer arra is felkészült, az Eladók saját maguk, testreszabott digitális kuponokat és hirdetéseket tegyenek közzé a Beconz adminisztrátori portál felületen keresztül. A Beconz alkalmazást arra is felkészítettük, hogy a diszkontált termékek és/vagy szolgáltatások nemzetközi szintű kifizetési folyamatának kezelésére is alkalmas legyen, ami szintén abszolút egyedi a piacon.

A mobilalkalmazás a Beconz rendszer keret közepén található. A keret szerver oldali részét használva – az adminisztrációs jogosultságok megfelelő szintjének meghatározása és beállítása után – az Eladó képes saját maga a rendszer működtetésére, lehetővé téve a számára, hogy digitális kuponokat, digitális reklámokat vagy kampányokat készítsenek, szerkesszenek és tegyenek közzé, jelentős időt és időt takarítva meg. Minden digitális kupon vagy reklám szervesen és elválaszthatatlan módon kötődik egy adott céghez és annak adott boltjaihoz, ahol beváltásra kerülhet.

Nyelvi fájlokkal dolgozunk, így ha például Olaszországban komoly mértékű fogyasztói igény fog megjelenni, akkor a Beconz.com portált és mobile app-ot biztosan lokalizáljuk.

További nagyszerű tulajdonságok, célzott megközelítés

 • A Beconz rendszer több elemből álló, komplex üzleti megoldás
 • Ingyenes mobil alkalmazás, összeköti a Vásárlókat az Eladókkal
 • Natív mobil app, amely Android és iOS alapú mobiltelefonokon fut
 • Egyszerűen használható adminisztratív felület az Eladók részére
 • Kiskereskedelemben és nagykereskedelemben egyaránt használható
 • ERP kész, QR vagy Barcode támogatással
 • Nem helyhez kötött digitális kupon tér
 • Hely alapú digitális kupon tér
 • Reklám navigáció
 • Testre szabható, egyéni marketing megoldás
 • Push alapú értesítések használata
 • Preferencia és szűrő képesség
 • Eladók szerint csoportosított kuponok a Saját kuponok mappában
 • Facebook vagy normál regisztráció
 • Kupon átruházás támogatása
 • Élő, online statisztika, élőben követhető a digitális kupon
 • Digitális kupon és reklám klónozási lehetőség
 • Beváltási és érvényességi időkorlát
 • GPS alapú kupon beváltás hely riportok
 • Komplex vásárló elégedettség mérő rendszer
 • Pontgyűjtés kezelése
 • Magyar, angol, német, olasz, lengyel, román és szlovák nyelvek már most elérhetőek
 • Többnyelvűség kezelése
 • PIN kód alapú kupon beváltás
 • Kedvenc Eladóm támogatása
 • Digitális kupon történet
 • Időalapú Spórolás nyomon követése
 • Deviza nem választási lehetőség
 • Mérföldkövek támogatása, érettségi szintek
 • Időzónák támogatása a különböző országokban

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: