Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

QR kód alapú rendszerünk az MKT 2024. évi Tudományos Kongresszusán!

2024 május 8-11 között került megrendezésre a hazai legnagyobb létszámú orvos konferencia, Balatonfüreden. Több mint 2000 kardiológus orvos jelent meg a Magyar Kardiológusok Társaságának éves rendezvényén, az MKT 2024. évi Tudományos Kongresszusán. Ezen a rendezvényen a szervezők és a résztvevők legnagyobb megelégedésére szállítottuk a QR kód alapú erőforrás kezelő rendszerünket.

Rendezvényein és Konferenciáin élvezze az egyszerűséget, kényelmet, riporting funkciókat az étkeztetési és beléptetési jogosultságok digitalizálásával!

QR kód alapú erőforrás foglalás a badge-en

Minden konferencia, rendezvény látogató egyedi QR kóddal rendelkezik. A QR kód, nyomtatott etiketten felkerül a látogató nyakba akasztójára. A QR kóddal tudja a felhasználó a hozzárendelt étel, ital, szolgáltatás fogyasztását igénybe venni, az általa megvásárolt mennyiségben. Nem szükséges semmilyen alkalmazást letölteni. A hosztesz hölgyek a saját telefonjukon futó webapp-ban ellenőrzik azt, hogy az adott felhasználóhoz rendelt bármilyen mennyiségű erőforrásra (kávéfogyasztás, ebéd, vacsora, gála, rendezvény stb.) jogosult-e az adott felhasználó, aki felmutatja a saját, egyedi QR kódját. Ha van a részére megvásárolt, kiosztott, adott mennyiségű erőforrás, akkor felmutatáskor egy darabbal csökkenthető a darabszám. A Konferencia minden napja külön kezelhető, illetve bármilyen változáskezelésre felkészítettük a rendszerünket (QR kód előre kiosztása és nyomtatása, badge elvesztése, helyszíni regisztráció, bármilyen okból új QR kód kiosztása és nyomtatása, helyszínen új erőforrások vásárlása). Nullára futott darabszám esetében az adott erőforrás fogyasztása nem elérhető, azonban helyszíni vásárlásra is van lehetőség, ezek az erőforrások azonnal elérhetővé válnak a felhasználó részére.

Résztvevők előnyei

  • Gyors és zökkenőmentes étkezés: Ne vesztegesse az idejét papír alapú jegyek kiválogatásával, egyszerűen olvastassa le a badge-én lévő saját, egyedi QR kódot és élvezze azonnal a megvásárolt ételt vagy italt, illetve belépést.
  • Mindig naprakész információk: Saját magának tudja ellenőrizni, hogy a megvásárolt szolgáltatásokból mennyit fogyasztott.
  • Sima beléptetés és mozgás: Ne kelljen aggódnia a jegyek vagy belépők elvesztése miatt, a QR kód segítségével zökkenőmentesen bejuthat az eseményre.

Szervezők előnyei

  • Pontos és hatékony költségkontroll: Nyomon követheti az étkezések és fogyasztások folyamatát valós idejű adatok alapján, így optimalizálhatja a költségvetést és a készleteket.
  • Egyszerű és automatizált adminisztráció: Ne töltse az idejét a papír alapú jegyellenőrzéssel és étkezési jegyek kezelésével, a QR kódok segítségével minden zökkenőmentesen működik.
  • Jobb vendégélmény és elégedettség: A gyors és hatékony étkezési és beléptetési rendszer növeli a résztvevők elégedettségét és hajlandóságát a jövőbeni rendezvényeire történő regisztrációra. A keretrendszerünk gyakorlatilag bármilyen szolgáltatási kategóriát képes kezelni és nyomon követni ezek fogyasztását.

Igény szerint komplett megoldást szállítunk

Képesek vagyunk arra, hogy teljes Konferenciát és Rendezvaényeket szervezzünk meg digitálisan. A valós idejű, online Konferencia rendszerben azonnal látható, hogy melyik napon melyik előadás és hol zajlik, szekciókra bontva. Mutatjuk, hogy az adott konferencián, rendezvényen éppen melyik program fut. Azonnal értesítjük, ha program változás vagy csúszás történik.
A rendezvény utolsó napján kiküldjük a jegyzeteket a regisztrált email címre, amennyiben vannak. Az éppen zajló előadás során digitálisan tud a konferencián, rendezvényen tartózkodó felhasználó kérdést intézni az előadóhoz, amely – moderátori jóváhagyást követően – megválaszolásra kerülhet.

További információk: https://kvikest.com/

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: