Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DJI Focus, forradalmi távirányítású légikamera-fókusz vezérlőkapcsoló

Fejlett és precíz fókuszkövető rendszer

A DJI piacra dobta legújabb filmipari légi termékét, amely eddig soha nem tapasztalt pontossággal képes a levegőben működő kamera objektív fókuszát távolról, kézzel állítani. A kefe nélküli motornak köszönhetően az eltérés az adó és vevő között mindösszesen ±0.02°, ezért olyan érzés a távirányítót forgatni, mintha magát a levegőben lévő objektív gyűrűjét forgatnánk. Az eszköz a nagy nyomatékának és sebességének köszönhetően mindig fókuszban tartja a filmezés tárgyát, bárhogy is mozogjon.

A leggyorsabb jelátvitel

A DJI Focus-szal 100 méteres távolságból 14 ms késéssel vezérelhető a ZenmuseX5 vagy Zenmuse X5R kamerák objektíve. Az eszköz egy kábelen keresztül, direkt módon kapcsolódik a DJI Inspire 1 drón távirányítójához, így a teljes repülési idő alatt folyamatos, késedelem nélküli fókusz állítást tesz lehetővé.

Állítható végpontok

A filmes objektívek rendelkeznek beépített ütközőkkel, a fotós objektívek nem. A DJI Focus-hoz minden objektív végpontjai külön hangolhatók. Mivel az eszköz kefe nélküli motort használ, ezért a processzor pontosan tudja, hol áll a motor a két végpont között, így végpontig tekerve lehetőség van arra, hogy másodpercek alatt beállítsa egyszerűen a lencse elforgatásával a végtelenhez, jelölje meg, majd ezt ismételje meg a másik oldalon.

Testre szabható fókuszkerék

Az eszközön egyszerűen fordítsa el a szabályozó gombot, amíg el nem ér egyfajta merevséget vagy laza állapotot, pontosan úgy, ahogyan Önnek a legjobb, legkényelmesebb, ahogyan keze megszokta a földi kameráinál.

Eltávolítható fókuszgyűrű

A fókusz tárcsa körüli fehér jelőlő gyűrű cserélhető illetve egyénre szabhatjuk a maszkolószalagtól a viaszceruzáig, különböző objektívekhez, vagy projektekhez. A különböző optikákra a fókusz skálát nem kell mindig külön bejelölni, elég ha csak elővesszük a már meglévő gyűrűt. Jelzőfény világítja meg hátulról a gyűrűt, így biztosítva akár a sötétben is a jelölések láthatóságát.

Programozható és testre szabható

A távszabályzó OLED kijelzőjén lévő menü lehetővé teszi a Focus működésének finomhangolását. Beállíthat akár több fókuszpontot, és az a sebesség, amivel a kamera közöttük pásztázik egyszerűvé és megismételhetővé teszi az összetett mozgásokat.

Kompatibilis a Zenmuse X5 sorozattal

A DJI Focus beépített kompatibilitást biztosít a DJI Zenmuse X5 kamerasorozattal, így amikor a kamera a levegőben van, a kamerafókusz felett távoli irányítással rendelkezik. Miután csatlakoztatta a Fucus-t az Inspire 1-es drón távszabályzójához, az Zenmuse X5 sorozat vezérlése a Lightbridge-en keresztül történik, így akár 5 km-ről is vezérelhető a kamera fókusza.

Ronin és Ronin-M támogatás

Ha egy Ronin-nal vagy Ronin-M-mel használja, vezeték nélkül húzhatja az élességet, így új mélységeket adhat a Ronin-nal készült felvételeihez.

Kettős kommunikációs port

Két port van beépítve, hogy a technika fejlesztésével, fejlődésével még több szolgáltatással és képességgel bővíthesse a Focus-át.

Rozettás foglalat

Rögzítsen más kiegészítőket a Focus-hoz, vagy akár rögzítse azt a felszerelése más részeihez. A beépített rozettás foglalat azt jelenti, hogy a Fucus-t bárhova biztonságosan rögzítheti, akárhol is van szükség rá.

Újratölthető akkumulátor

A mellékelt hosszú élettartamú, egy cellás akkumulátor látja el energiával a Focus-t egy jelenet forgatása alatt, és másodpercek alatt kicserélhető, ha lemerül. Feltöltheti a stúdióban, vagy akár út közben egy akkumulátorcsomagról a microUSB töltőporton.

Minden, amire szüksége van

Egy párnázott, vízálló táska tartalmazza a fókuszkövető távirányítót, a motort, nyakpántot, kiegészítő jelölőgyűrűket, 60, 70, 80, és 90 mm-es fogaskerekes gyűrűket, és tartozék kábeleket.

2016 januártól cégünk a légi forgatásoknál a DJI Focus-t használja

Cégünk számára a legfontosabb szempont az Ügyfeleink megelégedettsége.

A szolgáltatás kínálat és a technikai megoldások folyamatos fejlesztése a mindenkori igényeknek és a modern technológiának megfelelően, az ügyfélkiszolgálás minőségének emelése olyan feladatok, amelyek teljesítése során során minden pillanatban azt tartjuk szem előtt, hogy az elért eredmények nem végállomások, hanem egy végtelen út állomásai.

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: