Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Merre tovább, családorvoslás? Szakmai Fórum

Az elmúlt évek eseményei jelentős kihívás elé állították az egészségügyi alapellátást is.

A COVID-19 pandémia kezelésével kapcsolatos teendők, az intézményesült, jogszabályi alapokon felépülő praxisközösségi struktúra kialakulása, a telemedicinális szolgáltatások térnyerése, a kollegiális vezetői hálózat felállítása mind olyan folyamatok voltak az elmúlt három esztendő viszonylatában, melyekhez hasonló mértékű változásokra talán a praxisprivatizációs folyamatok rendszerváltozást követő időszakában volt példa.

2023 május 19-én, a Családorvosok Világnapján rendezett Orvosszakmai Konferenciát támogattuk a digitális tartalom közzététel lehetőségével.

A cégünk által fejlesztett CSALÁDORVOS Alkalmazás a családorvoslás aktualitásai, szakmai újdonságai iránt érdeklődő egészségügyi dolgozók, szakemberek, valamint a családorvosok által nyújtott szolgáltatások, hiteles egészségügyi, életmódbeli információk után érdeklődő laikus személyek információs platformja.

A CSALÁDORVOS alkalmazás használatával a háziorvosi/házi gyermekorvosi ellátás iránt érdeklődő szakemberek, egészségügyi dolgozók a mindennapi munkájukkal kapcsolatos szakmai tartalmakhoz, aktuális információkhoz juthatnak hozzá. Az alkalmazás használatával a szakembereknek lehetősége nyílik:

  • szakmai rendezvényekre történő regisztrációra,
  • szakmai rendezvények programjának nyomon követésére,
  • online webináriumokra történő regisztrációra, a tartalmak böngészésére,
  • naprakész szakmai információk, kezelési ajánlások strukturált böngészésére egyéni preferenciáknak megfelelően szűrt módon,
  • gondozási protokollok áttekintésére,
  • praxisközösségi tevékenységekkel kapcsolatos információk áttekintésére,
  • egészségpolitikai, egészség-gazdaságtani, praxismenedzsmenttel kapcsolatos aktualitások megismerésére.

Az alkalmazás egészségügyi szakemberek számára elérhető felülete validálást követő regisztrációhoz kötött.

A CSALÁDORVOS alkalmazás laikus felhasználók számára is egy hasznos platform, hiszen olyan egészségi állapotukkal, családorvosi ellátás aktualitásaival kapcsolatos információkhoz, tartalmakhoz juthatnak, melyek minden esetben hiteles, gyakorló szakemberek által validáltak.
Az egészséges életmóddal, a betegségek megelőzésével, bizonyos betegségek megfelelő kezelésével, tünetek helyes értelmezésével kapcsolatos tartalmakon túl a családorvoslás sajátosságaival, aktualitásaival, a családorvosoknál elérhető szolgáltatások, egyéb hatósági ügyek intézéséhez szükséges információkról is tájékozódhatnak a felhasználók.


A helyalapú marketing működhet kültérben a globális műholdas navigációs rendszerek jelérzékelésével vagy akár Beacon alapon (létezik IP67-es Beacon eszköz, amely por és vízálló és ugyanazt tudja, mint a beltérre szánt társai).

A globális műholdas navigációs rendszerek által sugárazott rádiójelek ellenben egyáltalán nem érhetők el beltérben (GPS Navstar,  Galileo, GLONASS). Mivel a belterekben nincs „rálátás” ezekre a műholdakra (gondoljanak csak arra, hogy egy alagútban megszűnik az autós navigáció), a mobiltelefonok nem képesek venni a műholdak jelét, ezért a helyelapú marketing szolgáltatást másképpen kell megoldani.

Beltérben a Beacon eszközök kihelyezése a megoldás

Ahhoz, hogy a konferencia felhasználók felé Beacon helyalapú marketing funkciókat valósítsunk meg, akár kültérben, akár beltérben, a Beacon hardver eszközöket használtuk, amelyek alkalmasak arra is, hogy a Digitális  Konferencia Útlevél szolgáltatást biztosítsuk.

A helyalapú marketing

Le kell szögezni, hogy a helyalapú marketing szolgáltatások nyújtásáhozkell egy olyan mobil app, amelyet mindenképpen telepíteni kell a felhasználónak ahhoz, hogy képes legyen helyalapú digitális tartalmak fogadására. Végső soron ez a cél. A felhasználói igények kielégítése azzal, hogy az információt akkor és ott adjuk nekik oda, amikor azok hasznossága és élménye, tapasztalása maximalizálható, azaz a felhasználó tartózkodási helyén.

Ezeket a Beacon eszközöket és magát a telefonon futó Beacon jelet érzékelni képes alkalmazást jellemzően a beltérben hozzáférhető termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsoltan lehet megtalálni. Segítségükkel a termék vagy szolgáltatás a beltérben „megszólítja” a vásárlót, látogatót, felhasználót.

A Beacon jelfigyelés bekapcsolására akár egy broadcast üzenet, akár egy műholdas koordináta alapú digitális tartalom figyelmeztetheti a felhasználót.

Éppen ezért nem szükséges feltételen módon állandóan bekapcsolt állapotban hagyni egy Beacon jelét kezelni képes alkalmazásban a Beacon figyelő funkciót. Pusztán az akkumulátor kímélés szempontjából érdemes az ilyen alkalmazásokba egy „on”, „off” kapcsolót beépíteni.

Egy nagyon szofisztikált megoldásban a rendszer akár képes lehet arra is, hogy amennyiben adott ideig a telefon egyáltalán nem érzékel semmilyen Beacon jelet, akkor automatikusan kapcsolja ki a szolgáltatást.

Amennyiben bekapcsolásra kerül a Beacon érzékelés funkció kapcsoló, onnan „látja” a rendszer a Beacon eszközöket, képes érzékelni a jelüket.

Ha Ön is egy innovatív konferenciákat is támogatni képes megoldásban gondolkodik, akkor bátran keressen bennünket!

Szolgáltatásunk

Társaságunk rendelkezik olyan megoldással, amellyel Ön képes a helyalapú marketing célt és az azokhoz tartozó feladatokat ellátni. Bátran keressenek minket a +36 30 982 13 68-as számon.

#locationbasedmarketing
#beltérinavigáció
#arubameridian
#arubabeacon
#gpsbasedlocationmarketing
#vevomegtartas
#vevokenyeztetes
#vasarlasosztonzes
#geolocation
#gamificationmarketing
#vasarloielegedettsegmeres
#smartcity
#broadcast
#beconz
#beltérinavigáció
#arubameridian

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: