Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Home Office megoldás kell? Azonnal?

Sajnálatos módon a COVID-19 (koronavírus) továbbra is terjed és hatással van az emberekre, a szervezetekre, és a cégekre szerte a világon. Munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és közösségeink egészségét és biztonságát továbbra is kiemelt prioritásunknak tekintjük.

Fáradhatatlanul azon dolgozunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Citrix továbbra is megfelelően működjön és az ügyfeleinket a korábban megszokott módon, a megnövekedett igények mellett is folyamatosan ki tudjuk szolgálni és folyamatos működést tudjunk biztosítani nekik ebben a helyzetben is.

Egyre több ügyfél és szervezet fordul tanácsért és támogatásért a Citrix-hez, hogy biztonságos távoli munkával kapcsolatos kezdeményezéseket tegyen lehetővé, amelyek biztosítják alkalmazottaik biztonságát és termelékenységét a jelenlegi változó globális válság idején.

További lépéseket teszünk azért, hogy a Citrix megoldásokat bármilyen méretű szervezet számára elérhetővé tegyük, ezáltal a csapatok biztonságban is termelékenyenek tudnak maradni a távoli munkahelyzetekben.

Hogyan kezelik a nagyobb vállalkozások az üzleti folytonosságot?

A vállalatok 90% -a korlátozta a munkavállalók utazását

A szervezetek 62% -a növelte a virtuális és a távoli munkamodelleket

Az üzleti folytonosság kiterjesztése az ügyfelek biztonságának és sikerének biztosítása érdekében

Citrix Business Continuity Assurance Program

A meglévő Citrix Virtual Apps and Desktop (korábban XenApp és XenDesktop néven ismert) ügyfelek számára kibővített speciális ajánlatokat fognak kínálni, hogy a jelenlegi környezetet gyorsan szélesebb körű alkalmazottak számára átméretezzék, hogy felkészüljenek az otthoni munka és a távoli munkaprogramok igénybevételére.

A programmal kapcsolatos további információkért lépjen kapcsolatba egy Citrix partnerrel, amennyiben nem ismer ilyen partnert lépjen kapcsolatba velünk és segítünk Önnek.

Citrix Managed Desktops Business Continuity Program

Azoknak a szervezeteknek, amelyek nem rendelkeznek jelen helyzetben elegendő informatikai kapacitással vagy erőforrásokkal a virtuális asztali számítógépek önálló telepítéséhez és kezeléséhez, külön ajánlatokat tudunk nyújtani a Citrix Managed Desktops Program keretein belül. Ez a szolgáltatás (DaaS), a Microsoft Azure-ban fut. További információ a Citrix Managed Desktops-ról itt érhető el. A programmal kapcsolatos további információkért lépjen kapcsolatba egy Citrix partnerrel, amennyiben nem ismer ilyen partnert lépjen kapcsolatba velünk és segítünk Önnek.

Secure Citrix Workspace for Small Businesses

A kisvállalkozások számára gyakran nem áll rendelkezésre elegendő kapacitás és informatikai erőforrás az üzleti folytonossági programok létrehozásához és a távoli munkatechnológiák telepítéséhez.

Úgy gondoljuk a Citrix-nél, hogy minden vállalatnak azonos eséllyel kell felkészülnie a távoli munkára, és biztonságban és eredményességben kell tartania az alkalmazottakat – méretüktől, költségvetésüktől vagy erőforráshiányuktól függetlenül.

Ezért hirdetjük piacvezető digitális munkaterület-megoldásainkat új, olcsó, belépési szintű verziójának rendelkezésre állását, amelyet kizárólag kisvállalkozások számára terveztek. Citrix Workspace Essentials biztonságos Single-Sign-On (SSO) és Multi-Factor-Authentication (MFA) biztosít hozzáférést az összes SaaS alkalmazáshoz és tartalomhoz egy egységes felületen.

A Citrix Workspace család legújabb ajánlatával, a Citrix Workspace Essentials-el lehetőséget biztosít a kis szervezeteknek a távoli munkavégzésre azzal az üzenettel, hogy alkalmazásuk és információik biztonságban maradnak. A programmal kapcsolatos további információkért lépjen kapcsolatba egy Citrix partnerrel, amennyiben nem ismer ilyen partnert lépjen kapcsolatba velünk és segítünk Önnek.

A Citrix-nél elkötelezettek vagyunk bármekkora méretű szervezet támogatása iránt, biztosítva a rugalmas és dinamikus munkaterület infrastruktúra kialakítását, ezzel lehetőséget teremtve az alkalmazottak számára a biztonságos és távoli munkavégzéshez, valamint az üzletmenet folytonosságához.

Végül, a Citrix jótékonysági forrásainak egy részét a COVID-19 vírus ellen, világszerte aktívan reagáló erőfeszítések és programok támogatására fordítja.

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: