Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyűjtsd, rendszerezd és használd kedvenc kuponjaidat a mobiltelefonodon!

A BECONZ EGY MOBILOS ALKALMAZÁS, A TE DIGITÁLIS KUPONFÜZETED

Cégünk legújabb mobil applikációs fejlesztése a Beconz alkalmazás. Egyelőre Android-os telefonokon érhető el. A Beconz app mobiltelefonon fut, iOS-re hamarosan érkezik, Android platformokon már elérhető. A Beconz szolgáltatásra szerződött cégek, azok által üzemeltetett boltok képesek arra, hogy digitális kuponokat vagy digitális reklámokat küldjenek a telefonotokra, akár Interneten akár magában a boltban, Bluetooth szolgáltatáson keresztül. Képzeld el, hogy boltban vagy és nézelődsz. Vásárlásod közben a telefonodon keresztül értesítést kaphatsz a boltban akciósan elérhető termékekről vagy szolgáltatásokról. A kasszánál nem kell mást tenned, mint felmutatnod a mobilodra kapott digitális kuponodat és máris tiéd a kedvezményes áru termék vagy szolgáltatás.

Nem csak vásárláskor a boltban, hanem út közben, otthon, bárhol kaphatsz digitális kupon kedvezményt, az általad beállított termék és szolgáltatás preferenciádnak megfelelően.

A BECONZ EGY ÜZLETI FILOZÓFIA, EGY TERMÉK MÁRKANÉV ÉS A DIGITÁLIS TECHNOLÓGIA ÖTVÖZETE

A Beconz a “Be a conscious consumer”, azaz “Légy tudatos fogyasztó”, illetve a Beacon “vezeték nélküli mikro lokalizációs technológia” frappáns mozaikszava. Alapvetően igény szerint választott és vásárlás közben biztosított digitális kupon és reklám teret kínálunk Neked. A Beconz márkanév alatt futó szolgáltatás a digitális térben kínál valódi digitális kuponokat, melyeket a Vásárlók részére az Eladók töltenek fel, tesznek elérhetővé a mobiltelefonotokra.

A Beconz sem most, sem a jövőben nem foglalkozik papír alapú kuponok digitalizálásával. A digitális kuponokat természetesen be is válthatjátok a vásárlásaitok során. A Beconz mobilos kliens program natívan fut a telefonotokon, tehát nem weboldalt láttok, hanem online adatbázist.

A BECONZ ENNÉL JÓVAL TÖBB

Azonban a Beconz szolgáltatás piaci egyedisége nem merül ki a digitális kuponok biztosításában. A Beconz szolgáltatás hely alapú reklámokat képes fogadni, felajánlani a vásárlás során. A vezeték nélküli mikro lokalizációs technológia biztosítja azt, hogy Ti, Vásárlók ott és akkor kapjátok meg a mobiltelefonotokra a reklámokat, akciókat, amikor azzal a legtöbbet nyerhettek. Vásárlás közben, abban a boltban, ahol éppen vagytok.

ESZKÖZÜNK A TECHNOLÓGIA

Célunk, hogy olyan testreszabott szolgáltatás csomagot kínáljunk Nektek, amivel hatékonyabban és élvezetesebben vásárolhattok.

További információk a szolgáltatásunk saját weboldalán: www.beconz.com

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: