Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

GPS koordináta alapján adhatóak kedvezmény kuponok

A mobil technológia megjelenésével minden iparág szeretné kihasználni az abban rejlő lehetőségeket. A turizmus a “távol otthontól” természetéből adódóan a technológia egyik legnagyobb kedvezményezettje. Annak ellenére, hogy jellemzően a kereskedelmi terület az, ami az iBeacon előnyeit már látja és kiaknázza, az utazási élmény folyamatosan magasabb szintre emelése a turizmus iparágban jelenlévő szolgáltatóknak is elsődleges célja. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az információt olyan helyekre is eljuttassuk,ahol az iBeacon technológia nem érhető el.

A világ népességének több mint 70%-a használ jelenleg mobiltelefonokat, és ezek az eszközök utazás közben is remek társnak bizonyulnak.

A Beconz szolgáltatásunkban már elérhető az a megoldásunk, ahol egy térképes megjelenítési felületen adhatunk meg GPS koordináta alapján egy olyan kört, amelynek kerülete határozza meg azt, hogy az aki a telefonjával a hatósugárba ér, kaphasson:

  1. bizonyos vásárlási kedvezményeket
  2. reklámokat
  3. olyan információs paneleket, amelyeket videót, weboldal linket, hangüzenetet vagy akár képet tartalmaznak.

Az olyan helyeken, ahol nincsen lehetőség arra, hogy Beacon hardvereket helyezzen ki az értékesítő, vagy a turizmust felügyelő iroda, a GPS lokáció alapján közzétett tartalmak nagyban képesek fokozni az arra járok komfort érzetét és elégedettségi állapotát.

Az alkalmazás saját weboldala: https://beconz.com/

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: