Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Digitális Konferencia Keretrendszer

Mi az a Digitális Konferencia Keretrendszer?

A DKK (Digitális Konferencia Keretrendszer) egy valós idejű Konferencia szoftver, amely bármely platformon és készüléken futtatható böngészőben, PWA-ként (telepíthető webes alkalmazás) vagy natív webview keretben.

Miért készült?

A szoftver rendeltetése egy rendezvény/konferencia levezénylése és digitális formába öntése.

Minden információ valós időben érkezik

Minden funkció és adatbevitel és adat valós időben kerül szinkronizálásra a csatlakozott készülékek között. Például: egy adminisztrátor rögzít egy új előadót, ekkor valós időben és azonnal (frissítés nélkül), az új előadó megjelenik a többi adminisztrátornál és a résztvevők készülékein is.

Ezen a módon nem csak adatot lehet azonnal terjeszteni, hanem valós időben, a szoftver távoli vezérlése is megodható, ráadásul akár több csatornában is. Például: lehetőség van külön termekben, szeparált csoportok eszközeinek vezérlésre.

Funkciókészlet

A DKK széleskörű modul választékának, funkcionalitásának és konfigurációs lehetőségeinek bármilyen típusú Rendezvény vagy Konferencia kiszolgálásban stabilan megállja a helyét. Mindezeken felül üzemeltethető Internetről vagy zárt helyi hálózatról.

Igény esetén, akár offline működésre is képes, és a valós idejű kommunikáció cserélhető push (leküldéses) alapú adat szinkronizálásra.

Erőforrás igény

A DKK erőforrás igénye olyan minimális, hogy egy első generációs iPhone SE (2016-os modell 1,85 GHz, Apple A9, kétmagos, 2GB memória) készüléken pár százalékos processzor és minimális memória használat mellett zökkenőmentesen képes futni. Mivel web alapú alkalmazásról beszünk, így bármely platformon futtatható, nem kell semmilyen app-ot telepíteni.
Rendezvény szervezők részére külön felületet biztosítunk, ahol a Konferencián résztvevők felé reklám és hirdetési felületet tudnak biztosítani.

Töltse le az egyoldalas tájékoztató adatlapot!

Érdekli?

+36 30 982 13 68 Neuwald Tivadar

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: