Prompt phone (AM 8- PM 20): +36 30 9 82 13 68 | E-mail: tivadar.neuwald@beconz.com | Web last modification: 17 March, 2024

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aruba Meridian, a helyalapú szolgáltatások platformja

Olyan megoldást keres amely biztosítja az épületen belüli navigációt és egyben a kültéren is működik?

Az Aruba Meridian egy felhőalapú szoftver-szolgáltatás (SaaS) megoldás, amely az Aruba helymeghatározó szolgáltatásainak portfóliójában kapott helyet. Ez magában foglalja a mobiltelefonon futtatható navigációs felületet és akár az eszközkövetés képességeit is.

Az Aruba Meridian alapú mobilalkalmazás helyzetmeghatározó megoldása lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú szervezet digitálisan összekapcsolja alkalmazottaikat, rajongóit vagy ügyfeleit, látógatóit azok tartózkodási helyétől függő mobilbarát alkalmazások és szolgáltatások segítségével, amelyek elősegítik és javítják a felhasználók elkötelezettségét és elégedettségét.

A felhasználók útvonal-kereséssel, közelségalapú értesítésekkel vagy digitális eszközkövetéssel kezdhetik a szolgáltatás igénybevételet, a további szükséges funkcionalitást egyszerű előfizetésen alapuló licenceléssel lehet biztosítani.

A Meridian felhőalapú architektúrája lehetővé teszi, hogy az olyan szervezetek és helyszínek, mint a vállalati és egyetemi campusok, valamint a stadionok, repülőterek, múzeumok, kórházak és kiskereskedelmi üzletek informatikai támogatását biztosító partnerei bárhonnan könnyen kezelhessék azok helymeghatározási szolgáltatásaikat.

A közelségen alapuló értesítések és elemzések bevonásával a Meridian az iparág vezető, teljes funkcionalitású helymeghatározó szolgáltatásainak platformja.

Térkép és útvonal kezelés modul

A statikus útkeresés lehetővé teszi, hogy a felhasználók beállítsák a kiindulási pontot és a célállomást. Az útvonalról részletes utasításokat kapnak az úticél elérésére vonatkozóan.

Az Aruba Térkép és útvonal kezelés modul tartalmazza azokat a szolgáltatásokat is, amelyek szükségesek ahhoz, hogy bármely épület belső terének az alaprajzát színes térképpé alakíthassuk, amellyel a térképes nézet optimalizálásra kerül a mobilalkalmazás alapú használathoz. Az iOS és az Android operációs rendszerhez tartozó SDK-k is szerepelnek ebben a csomagban. A webes SDK lehetővé teszi a bármely böngészőben a digitális térképek megjelenítését.

Kék pont útvonalkijelzés

Bármely térkép hasznossága és egyáltalán magának a térképnek az igénybevétele megkérdőjelezhető, amennyiben nem azonnal tudja annak használója a saját – valós idejű – tartózkodási helyét, ezért a saját helyzet ismerete kritikus fontosságú és természetesen megoldott az Aruba Meridian digitális térképeken is.

Az Aruba (navigációs)beacon hardver eszközök rendszerbe integrálása (akkumulátoros vagy nem akkumulátoros verzióban is) lehetővé teszi, hogy a felhasználó tényleges tartózkodási helyét kék pontként jeleníthessük meg a térképen, ezzel biztosítva azt, hogy a térképen lássák a saját tartózkodási helyzetüket.

A Meridian képes valós idejű (fordulóról-fordulóra) épületen belüli és kívüli navigációra és a pontos irányokvektorok kirajzolására, mi több még az iránysugár megjelenítésre is, azaz arra, hogy merre kell elindulni, milyen irányban van a cél a jelenlegi helyzethez képest.

Ezenkívül lehetővé teszi a helymegosztás engedélyezését – ahol az egyik mobil felhasználó láthatja egy másik mobil felhasználó helyét – számos olyan felhasználási esetre, mint például barát vagy társ-keresés. Tipikus telepítés esetén a várható pontosság 2-4 méter, 1-2 másodperc késéssel. A funkcionalitást mind az iOS, mind az Android operációs rendszerek SDK-ja tartalmazza.

Eszközök nyomonkövetése

Az Aruba hardver infrastruktúra és az Aruba Meridian helyzet alapú felhő-szolgáltatás segítségével könnyen megtalálja az értékes eszközökeit a mobilalkalmazásokon futó digitális térképeken.

Ez a funkció ideális példáúl azoknak az egészségügyi intézményeknek, amelyek olyan nagy értékű eszközöket kívánnak valós időben követni, mint az ágyak, infúziós eszközök, hordozható ultrahangos és röntgen gépek vagy kerekes székek. Ezekre az eszközökre egy-egy Aruba hardveres – kör alakú – címkét kell rakni, amelyet az Aruba hálózat képes azonosítani.

Az eszköz aktuális helye megjelenik a térképen, a követés 3-5 méteres pontosságot biztosít 1-2 perc késéssel. A funkcionalitást mind az iOS, mind az Android operációs rendszerek SDK-ja tartalmazza. Web böngészőben történő megjelenítéshez web SDK is biztosított.

Integrált, testreszabott mobil alkalmazás

Amennyiben olyan megoldást keres, amely egyben biztosítja:

  • Kültéri navigációt, GPS alapon, akár több hektáros területen.
  • Beltéri navigációt, akár több ezer négyzetméteres épületeken belül.
  • Szeretne testreszabott mobilalkalmazáson (Digitális Tartalom Keretrendszer) keresztül helyzet alapú vagy helyzetfüggetlen módon folyamatosan kapcsolatot tartani az Ügyfeleivel, Látogatóival, Vásárlóival, Partnereivel!

Várjuk megtisztelő érdeklődését: +36 30 982 13 68, Neuwald Tivadar

Ezek is érdekelhetik...

Népszerű

error: